Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi har Gratis fragt til DAO Pakkeshop.

Stor hvid strik julestrømpe med navn på

Ny vare

Cremehvid strikket julesok med navn på.

Flere detaljer

188,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Fin stor Julesok i cremehvid strik med navn broderet på. 

Denne julestrømpe er syet i creme hvid kabelstrik stof med grå filtkant øverst hvor navnet broderes. Der kan også broderes navn og årstal i 2 linjer. Det er en sød lille husketing, når den tages frem hvert år til jul.

Stor skøn julestrømpe til gaverne fra julemanden. Der er plads til lidt større gaver i denne model. Måler: 66cm fra top til bund og 54cm i omkreds i toppen, hvor gaver puttes i. Der broderes navn på den råhvide filtkant.

Dette er vores eget design, som er designet til at blive brugt. Der er ekstra god plads til gaverne. Den er håndlavet fra bunden i god kvalitet og med syninger der holder. Der er hank i så den kan hænges op.

En personlig julesok med navn på, der kan tages frem år efter år, og lægge gaver i. Husk også de voksne i familien. Søde adventsgaver har ingen alder.

Du kan også tilvælge ekstra motiver som fx. 3 små stjerner er meget populært. Motivet brodes sammen med navnet på øverste del af sokken. Du kan skrive under bemærkning, hvis du ønsker noget bestemt.

Finder du ikke den ønskede farve tråd på listen, kan du notere farven under bemærkning nederst, sammen med navn  og skrifttype. Vi har mere end 300 farver tråd på lager.

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter