Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi har Gratis fragt til DAO Pakkeshop.

Tasker med navn

Her finder du alle vores tasker med navn på. Gymnastikposer, sportstasker, skoletasker, Junior rygsække og børnerygsække. Klik på kategorierne nedenfor på den slags du ønsker at se. Her er alle tasker med navn på. De små rygsække med navn på er meget populære, som søde og billige gaver. 

Tasker med navn 80 varer

Underkategorier

 • Børnerygsække med navn på

  Pris fra 139kr -10% rabat når du køber rygsække 2 stk. eller flere. Husk at vi har gratis fragt.

  Fine rygsække i børnestørrelse med broderet navn på. Sød fødselsdaggave ide. Den lille rygsæk passer til Børnehave, Vuggestue og dagpleje. Den har en god størrelse og passer en lille krop.  Junior modellen er lidt større og paser fra omkring 4 år og kan også bruges til børnehaveklasse. De har alle mulighed for at få brystspænde / klikspænde på. En børnerygsæk med navn er en sød fødselsdaggave ide.

  Bemærk at hvis du er dagplejer skal du være logget ind for at se din dagpleje rabat.

 • Rygsække med navn på

  Vi har både skoletaske og junior rygsække. De kan alle broderes med navn på. Du kan også vælge at få klikspænde/brystspænde på alle vores rygsække. SPAR 10% når du køber 2 eller flere.
  Skoletaske med navn på, passer fra omkring 1. klasse. Den lidt mindre rygsæk med navn passer fra ca. 0. klasse. Den er god som tur rygsæk og med navn bliver den ikke så let væk. 

 • Muleposer med navn
 • Sport og Gymnastik...

  Sportstaske med navn og gymnastik poser med navn. Med navn på sportstasken bliver den ikke så let væk. Vi har lette sporttasker der ikke fylder noget når de ikke er i brug, men med masser af plads til svømmetøj, Gymnastiktøj eller sportstøj. Flere fine farver. 

Viser 1 - 80 af 80
Viser 1 - 80 af 80