Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi har Gratis fragt til DAO Pakkeshop.

Hos os får du altid gratis fragt.

Vi sender alle pakker med Post Nord.

Gratis fragt er med i prisen. Gratis fragt er pakke uden omdeling, som skal hentes i nærmeste Postnord pakkeshop. Ønsker du pakken sendt til hjemme adresse eller arbejds adresse koster det 25kr. Begge dele kan vælges ved kassen.

Vi sender normalt din ordre indenfor 48 timer, der kan dog i travle perioder gå op til 5 dage. Du får altid en ordre bekræftelse på mail og så modtager du også en mail når ordren afsendes fra os, så du kan holde øje med pakken.

Skulle du mod forventning ikke modtage pakken eller få besked fra Post Nord indenfor 3 dage så kan der være sket en fejl. Vi oplever en gang imellem at mail og sms med pakke data ikke kommer. Så beder vi dig kontakte os, så vi kan få styr på pakken.

Hvis din Pakke sendes med Tracking nummer vil du modtage en mail fra PostNord med nummeret. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os: Info@natogvic.dk

Pakker Udland.

Vi sender gerne til udland. Fragtomkostning til udland er 50 kr uanset mængde. Udland gælder også Færørerne, Island og Grønland. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.