Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi har Gratis fragt til DAO Pakkeshop.

Lidt om os.

NATogVIC er et lille familieforetagende. Vi består af Frederikke (Mor) Torben (far) og tvillingerne Natasja og Victoria, som firmaet er opkaldt efter. Jeg står for brodering, hjemmeside, og alt hvad der har med kunder at gøre. Det er også mig du får fat i hvis du ringer. Torben tager sig af vedligehold og service af broderi og symaskiner. Han hjælper også nogle gange med opsætninger og gode ideer når der skal laves noget specielt. Natasja og Victoria bruger vi som testpiloter, det kræver en hvis kvalitet at holde til deres brug. 

Ideen til NATogVIC er opstået fordi jeg er glad for syning og håndarbejde. For eksempel har jeg designet vores Julesokker. Det gjorde jeg fordi jeg savnede at de skulle være i en ordentlig størrelse, som man kunne komme en rimelig størrelse gave i. Jeg syer dem selv fra bunden, så jeg ved at kvaliteten er god.

Udover NATogVIC.dk så kan du også finde os på vores lidt mere konceptorienterede sider. Nat & Vic fremgår som ejer og alle kører under samme CVR nr. Nat & Vic står som paraply for siderne, der er mere specialiserede i bestemte produkter. Det fremgår tydeligt i bunden af alle vores sider at vi er ejere. Prismæssigt er de sat op til nogenlunde samme priser. Der kan dog forkomme forskel.

Vi driver virksomheden fra vores privat adresse, hvilket gør det yderst flesibelt i forhold til at varene skal broderes inden de sendes. Vi sender varer alle hverdage og ikke kun en gang om ugen. Du kan derfor forvente hurtig levering.