Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi har Gratis fragt til DAO Pakkeshop.

Bamser med navn på

Skønne bløde bamser med broderet navn på. Vi har bamser fra Teddykompaniet, Cubbies, Jellycat, MyTeddy og flere andre. Alle er i dejlig blød kvalitet og yderst velegnet som gaveide til Fødselsdagsgave, Barnedåbsgave eller måske barselsgave. Alle Bamser får deres eget personlig præg når der kommer navn, fødselsdato, vægt, længde, fødselstidspunkt...

Skønne bløde bamser med broderet navn på. Vi har bamser fra Teddykompaniet, Cubbies, Jellycat, MyTeddy og flere andre. Alle er i dejlig blød kvalitet og yderst velegnet som gaveide til Fødselsdagsgave, Barnedåbsgave eller måske barselsgave. Alle Bamser får deres eget personlig præg når der kommer navn, fødselsdato, vægt, længde, fødselstidspunkt på.  Se de forskellige mumlighder når du klkker ind på bamserne.

Du sparer 10% når du bestiller 2 eller flere bamser. Husk at vi har gratis fragt.

Mere

Bamser med navn på 32 varer

Underkategorier

 • Cubbies Bamser og...

  Der er 10% rabat når du køber 2 eller flere bamser. Husk at vi har gratis fragt.

  Cubbies laver fine store bamser og den populære elefant med store ører. Elefanterne bliver ofte brugt som dåbsgaver. Alle bamserne kan få navne, fødselsdato, vægt, længde (cm) og fødselstidspunkt på. Det gør den ekstra personlige og velegnet som barselsgave eller en sød fødselsdagsgave ide. På bamserne broderes der på maven og elefanterne på ørene.

 • Teddykompaniet Bamser...

  Teddykompaniet bamser med navn  med navn. Søde personlige kaniner med navn på. Dingliisar bamser, Teddy Cream kanin bamser med navn. Jessie kanin bamse med navn. Søde personlige gaver med navn.

 • Jellycat Bamser og...

  Du får 10%rabat når du køber 2 eller flere bamser eller nusseklude. Husk gratis fragt.

  Jellycat er virkelig populære blandt børn og forældre, det forstår man når man står med den i hånden. Det søde udtryk de forskellige bamser og nusseklude har. Jellycat ting kan få navn, fødselsdato, længde, vægt og tid på. Kaninerne er der kun plads til navn og fødselsdato på. Suttekludene kan få alle fødselsdata med på. Se vores fine udvalg.

 • My Teddy

  My Teddy bamser og nusseklude med navn og fødselsdato broderet på. Vi har et fint udvalg af søde og virkellig bløde ting fra Danske My Teddy. De kan allesammen gøre personlige med navn, fødselsdato, vægt og længde. Eller måske bare en bamse med kælenavn på. Du bestemmer selv hvad vi skal broderes på på de søde bamser. På hver vare er der beskrevet hvor meget tekst der ca. kan være, for at opnå et godt resultat.
  Vi kan godt lide at brodere med så store bogsaver som muligt, så det er let læseligt.

Viser 1 - 32 af 32
Viser 1 - 32 af 32