Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi har Gratis fragt til DAO Pakkeshop.

Her finder du nyttig information inden du bestiller.

Skrifttyper:

Vi har 2 broderimaskiner der har forskellige typer skrift. Det er ikke alle skrifttyper der egner sig til at have alle bogstaver STORE, sirlige/fine skrifttyper egner sig typisk til kun stort Forbogstav. Når du vælger store bogstaver til hele navnet kan der også være lidt forskel på hvor langt der er imellem bogstaverne, det kan være svært at se når det sættes op, så det er ikke altid muligt for os at justere på det. Hvis du ønsker at alle bostaver SKAL være STORE bedes du notere det under bemærkning, da vi ellers laver der ser mest symetrisk ud. Store bogstaver vil som udganspunkt blive lavere i højden, da de fylder mere i bredden og kan variere i størrelsen.

Ønsker du at broderingen laves på en bestemt måde er du velkommen til at skrive det under bemærkning eller kontaakte os.

Brodering på bløde og lodne ting kan forsvinde ind i fx pels, derfor anbefaler vi at du vælge en kraftig og tyk skrift til bløde og pelsede ting, som for eksempel bamser med lang pels og nissehuer. 
Størrelse på skrift juesters efter hvor mange bogstaver der er i navnet. Vi broderer som udgangspunt så stort som muligt. Der er dog begrænsninger i forhold til de rammer i sætter tingene op i, når de broderes. Ønsker du at der broderes med samme størrelse skrift når du bestiller flere varer, bedes du skrive det under bemærkning

Opsætning -mål:

De fleste ting vi broderer på vil blive målt op, det vil sige at vi sætter en lille streg der forsvinder igen. Når vi broderer på rygsække placerer vi navnet ud fra forlommen på tasken, det vil sige at der kan være forskel på mål fra siden af tasken. Vi vælger forlommen da det er den man ser mest i forhold til når tasken ses. 

Når vi broderer går vi ud fra ca. midten af varen, mange ting er ikke syet 100% symetrisk.

Rød streg: Nogle gange vil du kunne se en lys rød streg på varen, den er den streg vi bruger til at måle efter. Den er typisk forsvundet når varen kommer frem til dig. Er den ikke forsvundet kan den tages af med lidt vand. Grunden til at vi ikke fjerner den med vand er inden vi sender varen, er at vi ikke vil pakke en fugtig vare ind og sende. Har du spørgsmål til det er du altid velkommen til at kontakte os.

Forsendelse:

Vi sender med Post Danmark. Vær opmærksom på at vores gratis porto er som Pakke UDEN omdeling. Ønsker du at få pakken til din adresse så koster det 20 kr. For at vi kan blive at sende pakkerne gratis, er vi nødt til at vælge billigste måde at sende på. Bestiller du en lille ting, såsom en savlesmæk eller nusseklud, sender vi  som almindeligt brev med den nye post.dk ordning (Juli 2016).  Har du spørsmål er du selvføgelig altid velkommen til at kontakte os. Hvis du skriver forkert postnummer/adresse vil pakken komme retur til os. Du vil blive pålagt den ekstra porto, for at sende pakken igen. Det bliver vi mødt til for at kunne blive ved at være blandt de billigste på nettet.

Firma adresse: Ønsker du varen sendt til din firmaadresse, skal du huske at vælge pakke med omdeling, ellers skal pakken hentes på posthuset/postbutikken nær firma adressen.

Når du bestiller er det en god ide lige at tjekke bestillingen for eventuelle stavefejl og at den ønskede farve tråd er valgt. Opdager du en fejl, bedes du hurtigt kontakte os, så kan vi nå at ændre det inden bestillingen laves/sendes.

Indpakning:

Vi har valgt ikke at pakke ind som gaver, grunden er at en fint indpakket gave, ikke altid er så fin når den er blevet transporteret sammen med en masse andre pakker. Papiret vil let kunne blive krøllet.

Billeder:

Billederne af de forskellige varer kan variere, i forhold til farverne på varerne, der kan også være forskel på den skærm man kigger på. Nogle varer kan også have mindre farve variationer, det vil sige at en grøn rygsæk kan være lysere eller mørkere end en man købte for noget tid siden. Køber du 2 rygsække på samme tid, vil der ikke være farveforskel. Der kan også forekomme variationer på sutteklude.

Underside/bagside:

Når vi broderer på vores maskiner, sidder der en farvet tråd øverst og en hvid undertråd. Nålen trækker tråden igennem, så det vil kunne ses på bagsiden/undersiden af den ting vi broderer på. På en rygsæk vil broderingen også kunne ses indvendig når du åbner den. Vi sprætter ikke syninger på bamser og sutteklude op, inden vi syr dem. Vælger du en Cubbies bamse hvor der broderes på maven vil det kun kunne ses indden i bamsen og ikke på bagsiden.

Afsendelse:

Når vi har lavet din vare og pakket den, sætter vi din ordre som afsendt. det vil sige at du modtager en mail, med at den er på vej til dig. Da vi også tit broderer om aftenen vil du kunne modtage en mail, men varen sendes først fysisk fra os dagen efter. Du modtager en mail fra Post Danmark med tracking nummer, hvis varen er sendt som pakke.