Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi har Gratis fragt til DAO Pakkeshop.

Her finder du vores handelsbetingelser.

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Når du handler hos os har du 14 dages returret.

Du skal selv forholde eventuelle udgifter til returporto.

Alle beløb er i Danske kroner. Vi trækker pengene fra dit kort, når ordren sendes.

Ved kortbetaling trækker vi først beløbet når varen sendes fra os. Ved bankoverførsel og mobilpay sætter vi ordren igang når betaling er modtaget.

Du skal være opmærksom på at det ikke gælder special fremstillet varer, det vil sige at vi ikke tager varer der er broderet med personlige ting, som navn eller andet tekst retur. Det skyldes at varen/varene bliver specielt lavet præcis efter dine ønsker, og det vil ikke umiddelbart være muligt for os at sælge den igen til en anden kunde.

Når du sender retur:

Hvis du ønsker at sende en vare retur beder vi dig lave en forudgående aftale med os, enten via mail eller telefon. Så er du sikker på at, varen kan returneres og vi er opmærksomme på at der er en pakke på vej til os.

Indsigelser bedes gjort indenfor 14 dage efter modtagelse eller forventet modtagelse. Da vi så har en reel mulighed for at hjælpe.

Der er også garanti på broderingen.

Skulle der være fejl på varen, det kan være en stavefejl eller måske datofejl, sender vi selvfølgelig en ny vare, uden at det koster noget. Hvis vi ønsker den fejlbehæftede vare retur lægger vi en frankeret returpose med til varen. Bemærk at vi forholder Porto udgifter de første 6 mdr.

Er du uheldig at et bogstav går op i syningen, laver vi selvfølgelig en ny vare eller reparerer den i det omfang det er muligt. Udgifter til det står vi for. 

Varer sendes retur til:

NATogVIC /Frederikke Nielsen

Kornager 4

2670 Greve

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Info@NATogVIC.dk

20972966