Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi har Gratis fragt til DAO Pakkeshop.

Juleting

Store julestrømper med navn på. Husk 10% rabat når du køber 2 juleting.
Luksus nissehue med navn i mørkerød velour med pelskant -Helt ligesom julemandens.  Børn elsker en Julesok med navn på til gaverne fra Julemanden.  Vi har julesokker andre ikke har. Vi har eget design af julestrømper, du kan derfor forvente en større julestrømpe end du finde...

Store julestrømper med navn på. Husk 10% rabat når du køber 2 juleting.
Luksus nissehue med navn i mørkerød velour med pelskant -Helt ligesom julemandens.  Børn elsker en Julesok med navn på til gaverne fra Julemanden.  Vi har julesokker andre ikke har. Vi har eget design af julestrømper, du kan derfor forvente en større julestrømpe end du finder andre steder. Med en nissesok med navn på kan børnene se hvilken en der er deres personlige strømpe til julegaverne eller adventsgaverne. Vi har også kæmpe julesokker med navn. 


VI har en stort udvalg af julestrømper med navn, da er designet og syet hos os kan der være nogle modeller vi kun har få stk af. Vi bestræber os på at skrive i vareteksten hvis der er få stk. tilbage. Hvis en model udgår, vil det som udgangspunkt være fordi, det ikke er muligt at få stoffet den er syet i.

Vi starter juleproduktionen op i sommerferien og fortsætter frem til jul.

Mere

Juleting 49 varer

Viser 1 - 49 af 49
Viser 1 - 49 af 49